fr

Sign For My Future

Sign for my Future is een initiatief van The Shift – het verzamelpunt voor duurzaamheid in België – en is uitgegroeid tot de breedste coalitie ooit van burgers, jongeren, bedrijfsleiders, middenveldorganisaties, media en de academische wereld. Samen roepen ze alle Belgen op om zich uit te spreken voor een krachtig klimaatbeleid.

Burgers die tekenen vragen zo de volgende regeringen om nu écht werk te maken van een krachtig klimaatbeleid. Met een klimaatwet, een investeringsplan en een klimaatraad.

Onze CEO engageert zich

"Ik ben trots dat de actie door zoveel mensen gedragen wordt" - Philippe Lallemand

Philippe Lallemand: "Als CEO van Ethias én ambassadeur van Sign for my Future ben ik trots dat de actie gedragen wordt door zoveel mensen en uiteraard teken ik mee. Binnenkort zal ik onze niet-financieel rapport voor 2018 voorstellen. Jullie zullen kunnen vaststellen dat Ethias opnieuw sterke prestaties kan voorleggen op het vlak van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als verzekeraar heeft Ethias een maatschappelijke rol en biedt ze – op haar niveau - oplossingen aan voor milieuvraagstukken. Onder andere voor dekkingen bij nieuwe vormen van mobiliteit.

Al onze personeelsleden speelden hierin een vooraanstaande rol.

Dus twijfel niet en doe zoals ik : teken NU !"

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer